HOME PROJ TECH INFO & CONTACT
     

 

 

 

 


 

Inno3D - Realizing IDEAS Together

 

Seringenstraat 25

2681 EJ Monster, Westland

tel.  +31 (0)174 78 52 63

fax. +31 (0)174 280 759

 

 

info@Inno3D.nl 

Naam / Bedrijf

E-mail adres

Onderwerp

BerichtVacatures en Stages
> SECTOR OF PROJECTSPECIFIEKE VRAGEN
> VACATURES & STAGES
>   PRIVACY STATEMENT


inno3D beheert en verwerkt grote hoeveelheden data. Dagelijks vertrouwen bedrijven hun gegevens aan ons toe. Wij verwerken deze gegevens o.a. die betrekking hebben op patiënten en werknemers. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgvuldig met al die data om te gaan. Vandaar hebben we maatregelen om onze organisatie om deze data te beschermen, de kwaliteit van ons werk te kunnen garanderen en potentiele risico's vroegtijdig te elimineren.

ISO27001 en NEN7510 certificering

Wij werken conform ISO27001 informatieveiligheid en privacybescherming en NEN7510 veiligheid in de zorgsector.

Beleids richtlijnen en procedures

Wij doen er alles aan om mogelijke bedrijfsrisico's vroegtijdig in kaart te brengen en te elimineren. Wij hebben voor alle mogelijke risico's beleids richtlijnen en procedures in onze bedrijfsvoering ingebouwd die risico's tijdig signaleren.

Volledige privacy statement

Omdat wij de privacy van het hoogste belang vinden, hebben wij in ons volledige privacy statement uitgebreid omschreven welke maatregelen wij hebben genomen om de privacy te waarborgen, welke gegevens met welke doelstellingen verwerkt, van wie wij gegevens ontvangen en aan wie wij gegevens verstrekken, hoe lang gegevens worden bewaard en hoe die gegevens worden beveiligd, wat de rechten van de betrokken zijn en hoe klachten ten aanzien van privacy gerelateerde zaken kunnen worden ingediend.